ÉCHT ALLES WILLEN WETEN OVER ROTTERDAM?

Alle Must Sees in Rotterdam worden location based vertoont zodra de taxi langs deze locaties rijdt. Vervolgens verschijnt er op de City Tab een melding met de weergave “u bent in de buurt van…”. Wanneer de passagier hierop klikt, wordt er een video afgespeeld en informatie weergegeven over de desbetreffende bezienswaardigheid. Denk hierbij aan de mooiste bezienswaardigheden van Rotterdam zoals: Rotterdam Centraal Station, de Markthal, diverse musea, Witte de With, Kop van Zuid, SS Rotterdam en de Laurenskerk. Ook worden acties en kortingen vertoond voor de passagier, waar men direct gebruik van kan maken.

  • Veiligheid
  • Reisinformatie
  • Bezienswaardigheden
  • Aanbiedingen
CityTab Hoge reclamecijfers door optimale plaatsing
CityTab nieuw advertentiekanaal met enorm klantpotentieel
Actueel nieuws uit Rotterdam

Via de City Tab kunt u op de nieuwspagina het meest recente nieuws van de dag en over de stad Rotterdam lezen. Er is genoeg te lezen in de taxi over wat zich allemaal afspeelt in en rondom de stad. Denk hierbij ook aan festivals en evenementen. De nieuwspagina is afkomstig van onze mediapartners RTV Rijnmond. Het betreft dus nieuws uit Groot Rotterdam en alle randgemeenten!

CityTab Locatie-specifieke advertenties
Transparantie

Omdat de City Tab zo transparant mogelijk wil zijn kan de passagier tijdens de rit ieder moment volgen via de full screen kaart en hiermee inzicht krijgen in de kortste route, de te verwachte reistijd en ritprijs.

SOS-knop voor de passagier op de City Tab
Veiligheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Zowel voor onze chauffeurs als voor de passagiers. De SOS-knop voor de passagier op de City Tab staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week in contact met de alarmcentrale. De noodknop is er voor het geval dat de taxipassagier zich in een onveilige situatie bevindt of iemand onwel wordt tijdens de taxirit of in de omgeving.

Is er een onveilige situatie of zijn er hulpdiensten nodig? Dan geeft de passagier door tweemaal te accorderen toestemming, dat de melding doorgestuurd wordt naar de alarmcentrale. Zij zullen direct de nodige hulpdiensten alarmeren.

CityTab informatie en recensies over de chauffeur
De taxichauffeurs

Uw taxichauffeur verwelkomt u in Rotterdam! Door de tablet wordt het ijs makkelijk gebroken en hebben de passagier en de chauffeur snel een onderwerp om een leuk gesprek over te beginnen. Er is genoeg informatie om uit te wisselen!

Op de City Tab wordt er een foto van de chauffeur vertoond en leest de passagier informatie over de chauffeur, zoals waar hij vandaan komt, wat zijn hobby’s zijn en recensies van voorgaande passagiers.

Is de rit van de passagier naar wens verlopen? Dan is het mogelijk de taxichauffeur te beoordelen met sterren. Leuk voor de taxichauffeur dus!

Wilt u graag een taxirit boeken als passagier met de City Tab?

Een taxirit duurt gemiddeld 13 minuten. City Tab biedt tijdens deze rit veiligheid en transparantie met de leukste taxichauffeurs in Rotterdam! Het communicatieplatform biedt een extra beleving door informatie af te spelen wanneer u een bezienswaardigheid benadert. In 13 minuten biedt de City Tab de mogelijkheid, in het kader van Gastvrij Rotterdam, om de stad te promoten. Alle musea, hotels, festivals en restaurants die u passeert met de taxi, worden op de City Tab aan u gecommuniceerd. Pak tijdens uw rit uw voordeel van bijvoorbeeld korting op tickets. Ook kunt u het actuele nieuws bekijken en informatie en recensies lezen over de taxichauffeur die u vervoert. Heeft u een prettige rit gehad? Laat dan zelf een recensie achter!