CITY TAB: PRIMEUR IN ROTTERDAM EN NIEUW IN EUROPA!

De Gemeente Rotterdam stimuleert het concept van City Tab en maakt het mede mogelijk om City Tab te lanceren in Rotterdam. 

Doordat de Gemeente Rotterdam dit interactieve communicatieplatform omarmt wordt de kwaliteit van de taxibranche direct verhoogd. Dit komt door de rating van de chauffeurs, de veiligheidsaspecten die de City Tab biedt en een stuk informatie over de stad Rotterdam. Daarnaast krijgt de gemeente inzicht in de branche wat betreft: kwaliteit, publieke opinie, ritten en populaire bestemmingen in de stad.

Het toekomstideaal is dat City Tab een product is dat iedere Rotterdamse taxichauffeur minimaal nodig heeft in Rotterdam. City Tab verzorgt e-learning aan chauffeurs over gastvrijheid, de stad en de stimulering van het gebruik van de tablet.

Veiligheid is een belangrijk onderwerp in de samenleving. Zo wil City Tab dit gevoel ook uitdragen aan alle bezoekers van Rotterdam. De City Tab zal op alle belangrijke locaties van Rotterdam te vinden zijn. Denk aan locaties als Rotterdam The Hague Airport, hotels, Cruise Terminal, Rotterdam Centraal Station en specifieke busstations. Ofwel alle locaties waar toeristen, zakenmensen en/of andere bezoekers die gebruik maken van de taxi zijn. Zo komt de passagier direct in contact met een eenduidig en transparant communicatieplatform: de City Tab.

Duidelijke (toeristen-)stadsinformatie, heldere ritprijzen, gastvrijheid en veiligheid, vanuit de ondernemers van Rotterdam én de Gemeente Rotterdam. De taxi zal duidelijk herkenbaar zijn als dé stadstaxi! Hierdoor zullen illegale of niet gekeurmerkte taxi’s sneller uit het stadsbeeld verdwijnen.