MELD JE AAN VOOR DE CITY TAB!

City Tab is een nieuw interactief communicatieplatform waarbij in het kader van ‘Gastvrij Rotterdam’ de toerist, zakenman/vrouw of ieder ander die de taxi als vervoersmiddel gebruikt, te voorzien van nuttige informatie over de stad Rotterdam.

Rotterdamse taxichauffeurs spelen hierin een essentiële schakel. City Tab biedt e-learning trainingen aan en leidt je op tot ambassadeur van de stad Rotterdam.

In het kader van transparantie en veiligheid is bij binnenkomst duidelijk wie de taxichauffeur is (met afbeelding) en wat zijn/haar (algemene) interesses zijn, zodat de taxipassagier en de taxichauffeur het ijs kunnen breken. De taxipassagier kan tijdens de rit ieder moment volgen met behulp van de full screen kaart en hiermee krijgen zij inzicht in de kortste route, verwachte reistijd en de verwachte reiskosten.

Ben jij taxichauffeur en wil jij je graag aanmelden voor de City Tab?

Ben jij taxichauffeur en beleef je er heel veel plezier aan om jouw passagier(s) veilig en op een zo leuk mogelijke manier van A naar B te vervoeren? Dan is de City Tab echt iets voor jou! Ook geeft de tablet transparantie over de kosten. Er zal geen verwarring ontstaan over de kosten van de rit, wat een gerust gevoel zal geven. Je biedt de passagiers de mogelijkheid om informatie over jou in te zien en de rit te beoordelen. De City Tab is geheel kosteloos voor jou als taxichauffeur! Enthousiast geworden of meer informatie? Vul dan het formulier hiernaast in of neem contact op met ons!

INVULFORMULIER